Ekm

Okul Otaklığı Programı Kapsamında İngilizce Öğretmenlerimizin ortak olarak zoom üzerinden gerçekleştirdikleri zümre toplantısında her iki okulun karşılıklı olarak ingilizce tanıtılması kapsamında okullarımızda panolar hazırlandı.

Eyl

Türk Patent ve Marka Kurumuna yaptığımız başvuru kabul edildi ve Tasarım Tescil Belgemizi aldık.Emeği geçen tüm yönetici ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ağu

Amacımız, yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanma, çevreye ve doğaya saygılı bireyler yetiştirme,doğal ürünler yetiştirme ve tüketme,daha yaşanabilir bir çevre ve dünya konularında başta okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri olmak üzere toplumda farkındalık yaratmaktır....

Proje Ortaklarımız:İtalya,Litvanya,Romanya ve Yunanistan

Projemiz 100 tam üzerinden 98 puan almıştır.

Ekm

ŞEHİDİMİZ YUSUF ATAŞ'IN VASİYETİ ÜZERİNE EAL AİLESİ OLARAK BİZLERDE TÜM DESTEĞİMİZ İLE YANINDAYIZ.

Haz

2020-2021 yılında yapılan ''The Scream of The World Children'' adlı eTwinning projemizde hak kazanılan Avrupa Kalite Etiketi törenle okulumuza  verilmiştir.