Ara

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında sınıf içi etkinliklerimiz devam ediyor.

Ara

KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA SAYIN HAKAN DEMİR İLE SÖYLEŞİMİZ 08.12.2023 CUMA GÜNÜ SAAT 14:00'DA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA  GERÇEKLELŞTİRİLECEKTİR.

Ara

Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen TIKLAYINIZ.

Kas

Okulumuz, ortağı olduğu you'R Nature you'R Future erasmus+ projesi kapsamında, okul ortaklarımızdan 5th Lyceum Of Volos'un önderliğinde yapılan "Sustainable Transportation" etkinliklerine katıldı. 8-14 Ekim haftasında Yunanistan'ın Volos şehrinde yapılan etkinliklere okulumuz adına proje koordinatörü İngilizce öğretmenimiz Özdal Ağtaş ve biyoloji öğretmeniz Halil Öz, üç öğrencimizle beraber katıldılar.

Kas

Okulumuz bir çok alanda öncü ve örnek olmaya devam ediyor. Türkiye genelinde yapılan Bilim Söyleşilerinde bu yıl okulumuzda katılım gösteriyor. Bu kapsamda okulumuzda 21 Kasım Salı günü saat 14:00 de "Biyoçeşitlilik ve Türkiye'nin biyoçeşitliliği" alanında Prof.Dr. Eyüp BAĞCI tarafından söyleşi gerçekleştirildi.

Kas

I.Dönem Veli toplantımız yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzda gerçekleşen program için emeği geçen öğretmenler ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla kurulması planlanan ormanlarımız için oluşturulan "GELECEĞE NEFES CUMHURİYETE NEFES PROJESİ" kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Tadım köyünde fidan ekimi gerçekleştirmiştir.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı ve Kadın ve Gençlik Platformu Derneğinin ortak çalışmasıyla deprem bölgesi illerimizde düzenlenen “Cumhuriyetimiz” konulu makale yarışmasında okulumuz 11/E sınıfı öğrencisi Nisa Nur YÜKSEL Türkiye de üçüncü olup ilimizi ve okulumuzu Ankara’da başarıyla temsil etmiştir. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzda TÜBİTAK 2204 ve Bilim Olimpiyatları Hakkında Seminer verildi.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda eğitim görmeye hak kazanan öğrenci velilerimiz ile tanışma toplantısı düzenledik.

Ekm

Yazılı ve uygulamalı sınavlar ve değerlendirmelerine ilişkin usul ve esasları belirleyen Millî Eğitim Bakanlığı Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi yayımlandı.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı 09/09/2023 tarihinde 32304 sayılı resmi gazetede yayımlanan Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği yayınlanmıştır. Yönetmeliğin incelenmesi ve yönetmelikte belirtilen ülke, il/ilçe ve okul genelinde yapılacak sınavlarla ilgili 02-03-04/10/2023 tarihleri arasında il sınıf/alan zümreleri ve Elazığ Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü katılımıyla  toplantılar gerçekleştirilmiştir.  Konu soru dağılım tabloları temel eğitim ve ortaöğretimdeki branş ve sınıf düzeylerinde hazırlanarak yayımlanmıştır.

Kas

2023 EU Code Week Haftası Etkinliklerimizi Tamamlayarak Serifikamızı Aldık.

Ekm

Elazığ İlinde 1992 yılında başlatılan, 2009 yılında 17.si gerçekleştirilen Uluslararası Hazar Şiir Akşamları Türk Dünyası edebiyat çevrelerinin yakından tanıdığı Uluslararası bir faaliyettir. Adını, kendine has bir doğal güzelliği olan ve ismini Atatürk’ün verdiği Hazar Gölü’nden alan Hazar Şiir Akşamlarının ilk etkinliği Harput Kültürü üzerine eserleri olan rahmetli Fikret Memişoğlu anısına yapılmış ve bundan sonraki 17 faaliyet de mahalli,ya da uluslararası çapta Türk Kültürüne hizmet vermiş, yaşayan yada vefat etmiş şahsiyetlerin anısına gerçekleştirilmiştir.

Uluslararası Hazar Şiir Akşamları’na, başta Türkiye olmak üzere Azerbaycan, Türkmenistan, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İran, Irak, Kosova, Romanya, Makedonya, Bulgaristan, Arnavutluk,  Altay Özerk Cumhuriyeti, Kabardin Balkarya Cumhuriyeti, Karaçay Malkar,Başkortostan Cumhuriyeti,Pakistan, Kırım, Batı Trakya, Gagavuzya, Doğu Türkistan, Tataristan, Moğolistan,Dağıstan,Gürcistan, Kerkük ve daha birçok bölge ve ülkeden önemli yazar ve şairler katılmışlardır.

Bu yıl 26. 'sı düzenlenen Uluslararası Hazar Şiir Akşamları kapsamında okulumuzda değerli Şairlerimiz Yusuf DURSUN, Kazakistanlı ünlü şair Marzhan YERSHUOVA ve Özbekistanlı ünlü şair Hurşit DAVRANOV' u ağırladık.