T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ Anadolu Lisesi

"Hatır Kahvesi" Edebiyat Dergimiz Okurları İle Buluştu.

"Hatır Kahvesi" Edebiyat Dergimiz 7.sayısıyla okurlarının karşısına çıktı. 64 sayfadan oluşan dergimizin ön sözünde okul müdürümüz Fuat YILDIRIM "...Maddi ve manevi her alanda etkilendik ama en çok etkilenenler çocuklarımız oldu. Geleceğimizin sahibi çocuklarımız. Çocuklarımız denince akan sular durur bir anda. Her şey onlar için değil mi? Her ayağa kalkış, her uyanma, her kıpırdanış… Onların bir gülüşüne dünya değer. Ve onlar için bütün güzelliklere göz kırpmak… Hepsi hepsi onlar için. Her şeyin ilacı olan zaman eminim acılarımızı da alıp götürecek. Biraz Sabır. İşte biz bu sabrı, bu zamanı çocuklarımız için sizler için derlediğimiz “Hatır Kahvesi” adlı dergimizde oluşturmaya, doldurmaya çalışıyoruz. Bunun için yine kalemi elimize aldık öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte. Amacımız sizi, biraz uzaklaştırabilmek yaşadığımız olumsuzluklardan…. Bir gülümseme, bir sıcaklık çocuklarımızın yüreklerinde… Sizlerin yüreklerinde… Diyorum ya amacımız sadece bu.

 

Bir gülümseme, bir tebessüm. Yüreğinize dokunabilmek, arada bir de olsa sevinç naraları attırabilmek…Bunları duymamıza gerek yok, yeter ki hissedin….
Sevgiyle kalın,Umutla kalın.” sözlerine yer verdi.

 

2017 yılında 6. sayısı yayınlanan edebiyat dergimiz; Elazığ depremi, pandemi vs. gibi yaşanan olumsuz şartlardan dolayı yayın hayatına 6 yıl ara vermişti. Okul müdürlüğünün öncüllüğünde 2023 yılı itibari ile 7. sayısıyla kaldığı yerden devam ediyor. Öğrencilerimizin yüreklerinden kalemlerine akıttıkları şiir ve makalelerin yer aldığı dergimiz, yayın ekibinin büyük özverisi sayesinde okurları ile yeniden buluştu.

Dergimize ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Okul Edebiyat Dergisi İzin Belgesi İçin lütfen TIKLAYINIZ.

14-07-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.07.2023 - Güncelleme: 17.07.2023 12:56 - Görüntülenme: 737
  Beğen | 18  kişi beğendi