ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ Anadolu Lisesi

Haz

OOP Kapsamında ortak podcast çalışmamız yayında.

Haz

Okul Aile Birliğimizce 5 Haziran Çarşamba günü okulumuz genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmak için düzenlediğimiz müzik dinletisi eşliğinde okul kermesine velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılmıyla gerçekleşti.Kıymetli velilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı ve maddi - manevi desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyoruz.

May

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Abdurrahman KALENDER ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu yılsonu resim sergisinde biribirinden başarılı çalışmalara yer verildi.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz öğrencileri tarafından "Mektepli" isimli piyes sergilendi.

May

SATRANÇ TURNUVASI SONUCU DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ; 1. ARDA YEĞEN, 2. EYÜP ÖZDEMİR VE 3. FURKAN TUNCER OLMUŞTUR.ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ.

May

KÜLLİYAT OKUMALARI BİZİM KÜTÜPHANE Projesi kapsamında Cengiz AYTMATOV ve Ahmet Hamdi TANPINAR'ın külliyat okumaları öğrencilerimiz tarafından yapılan PANEL ile dinleyicilere sunuldu.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

"YOUR NATURE YOUR FUTURE" ERASMUS PROJESİMİZ BASINDA

May

OKULUMUZDA GELENEKSEL HALE GELEN SATRANÇ TURNUVALARI BAŞLADI.

OOP KAPSAMINDA TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDİYOR

May

2023-2024 Eğtim Öğretim yılı 2.Dönem 2.yazılı yoklama tarihleri aşağıdadır.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

OOP KAPSAMINDA 2.DÖNEM 1.YAZILI SINAV SONUÇLARINA GÖRE HER SINIF DÜZEYİNDE BAŞARILI OLAN  ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ.

Nis

Kariyer Günleri Kapsamında  Okulumuz Mezunlarından Avukat Elif BENZER,Fırat Üniversitesi Mimarlık Fakütesinden Sayın  Dr.Selim KILIÇOĞLU ve Arş.Gör. Fatih ÇETİNTAŞ  öğrencilerimizle biraraya geldi. Öğrencilerimize değerli bilgi ve tecrübelerini aktaran değerli konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

OOP Kapsamında okul rehberlik servisi tarafından hazırlanan ‘’Akademik Başarıda Ebeveyn Rolü’’ konulu broşürleri hazırlandı.

Mrt

YOUR NATURE YOUR FUTURE

·        Çevremizle ilgili en belirgin çevresel sorunlar nelerdir? Sorunu detaylı bir şekilde tarif ederek çözüm önerileri geliştiriniz.

ØÇevremizle ilgili en belirgin bazı sorunlar:

o   İklim değişikliği: Fosil yakıtların yanması, ormansızlaşma, sera gazları başlıca sebeplerindendir. Bu soruna önerim atmosferdeki karbon gazlarını azaltmak, orman alanlarını genişletmek için ağaç dikmek ve yenilenebilir enerji kaynakları kullanmak.

Mrt

WHAT CAN WE DO INDIVUDALLY TO RESPECT THE ENVIRONMENT AND IMPROVE ENVIRONMENTAL PROTECTION AWARENESS?

Respect for the environment and awareness of protection is an important issue today. Every person must realize the seriousness of global enviromental problems. Every person has a few responsibilities to do.

Firstly, it is important to join in activities such as planting trees to protect green areas. Besides, trees are also important for wild animals. In this way, it is important in the ecosystem.

It is also important to recycle waste correctly. We should use recycling bins in our lives. We must reduce the use of waste that harms the environment and be careful not to leave it in nature.

We should use electricity and water in a controlled manner. We shouldn’t waste it.

Finally, every person must fulfill their responsibilities for a better World.