SUNULAR

Ock

Yayınlanan genelgeye ulaşmak için Lütfen TIKLAYINIZ.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Selda ÇELİK tarafından  E-Speakers konulu e Twinning projesi kapsamında öğrencilermize esafey ile ilgi seminer verildi.

Ock

Okulumuzda esafety/egüvenlik ile ilgili toplantılar yapıldı.Bilgilendirme yapıldı.

Ock

Okulumuza ait Güvenli İnternet kullanımı ile ilgili yapılan SWOT Analizini indirmek için LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Ock

Okulumuzda e-güvenlik/e-safety kapsamında bilgilendirme amaçlı pano hazırlandı.

Ock

KA220-SCH COOPERATION PARTNERSHIP IN SCHOOL EDUCATION Please click to download.

Ock

Okulumuz eTwinning ve e-güvenlik komisyonu üyeleri olarak alınan kararlar çerçevesinde güvenli internet, bilişim teknolojileri araçlarını kullanırken dikkat etmemiz gereken noktalar ve güvenli şifre oluşturma ve kullanma konusunda Web2.0 araçları kullanılarak çeşitli afişler hazırlandı.

Okulumuza ait e-güvenlik politikası ile ilgili açıklamaya ulaşmak için Lütfen TIKLAYINIZ.