ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuz "Kardeş Okul Uygulaması" kapsamında Av. İbrahim Gök İlkokuluna, okulumuz öğrenci ve öğretmenlerin kendi imkanlarıyla temin ettikleri giyim, kırtasiye, gıda yardımları kardeşlerimize ulaştırılmıştır.

Kas

Ford Otosan ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle oluşturulan "BAL ARILARI MÜHENDİS OLUYOR" projesi kapsamında okulumuz proje okulu olarak seçilmiştir.

21.11.2017 tarihinde okulumuz veli, öğretmen ve öğrencilerine yönelik seminer verilmiştir.

Haz

Okulumuz tarafından her yıl düzenlenen geleneksel şiir dinletisi etkinliğimizin dördüncüsü 18.05.2017 tarihinde Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi´nde yapıldı.

Elazığ Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencileri tarafından dördüncüsü düzenlenen Şiir ve Müzik Dinletisi programı büyük ilgi gördü. Öğrenciler tarafından Sezai Karakoç, Erdem Bayazıt, Attila İlhan, İbrahim Sadri gibi sevilen şairlerin şiirleri okundu. Şiirlerle birlikte müzik dinletisi sunuldu. Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haz

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu eserler 18.05.2017 tarihinde Elazığ Sanayi ve Ticaret Odası sergi salonunda teşhir edildi. Gümrük, Ticaret ve Sanayi Bakanı Sayın Bülent TÜFENKÇİ, Sayın Valimiz Murat ZORLUOĞLU, TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İdris ALAN´ın teşrif ettikleri sergimize halkımız da yoğun ilgi gösterdi.

Okulumuzun özgün yayını Hatır Kahvesi´nin 6. sayısı okurlarımızla buluşuyor.

Nis

2016-2017 II. Dönem Veli Toplantısı, 22 Nisan 2017 Cumartesi günü 12-14 saatleri arasında yapıldı. Velilerimize yoğun katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

Nis

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün ortak düzenlediği Temel Dini Bilgiler Ortaokullar ve Liselerarası Bilgi Yarışmasının finali 12 Nisan 2017 tarihinde yapıldı. Okulumuz öğrencileri kendilerine yöneltilen 15 sorunun tamamına doğru cevap vererek il birincisi oldular. Birincilik ödülü olarak "Umre"ye gitmeye hak kazandılar. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

08.04.2017 tarihinde Elazığ Anadolu Lisesi Okul-Aile Birliği´nin düzenlediği "Geleneksel E.A.L. Dayanışma Yemeği" gerçekleştirilmiştir. E.A.L. ve velilerinin bir aile bütünlüğü içerisinde gerçekleşen yemeğimize destek veren, katılım sağlayan bütün velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Dünyada ilk ve tek Türk Spor Bilim Uzmanı sayın Emre AYDEMİR, okulumuz öğrencileriyle "Kariyer Günleri"nde buluştu.

Mrt

Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı ORMANOĞLU ile okulumuzda söyleşi.

Mrt

11. Sınıf öğrenci velilerine yönelik YGS-LYS bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

12. Sınıf öğrenci velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ara

Elazığ Belediyesi´nin koordinasyonunda Yazar Sinan Yağmur´la "Okur Yazar Buluşması" adlı etkinlik kapsamında okulumuzda söyleşi düzenlendi.